SEE YOU SOON BRUXELLES

THANKS FOR NOW

12696005_10153450655155975_501618256_n

Hej Piger

Jeg er ked af, at der har været så stille på bloggen siden jeg rejste, men må være ærlig og sige, jeg bliver sgu nødt til at smide håndklædet i ringen og sige tak for denne gang hvad bloggen angår! Jeg har tænkt og tænkt, men jeg har på ingen måde tid til denne blog, hvis jeg skal kunne stå inde for den og ikke kun skrive om ligegyldige ting. Det både nederen for mig og kedeligt for jer læsere at læse en blog, hvor man kan mærke, den person der står bag bloggen ikke kan stå inde for den. Så jeg har valgt at stoppe bloggen pt, men hvem ved – måske starter jeg igen, når jeg ikke har to jobs, træner 5 gange om ugen, og ikke har 1000 ting om ørerne hver dag.

Jeg må sgu sige, jeg tager hatten af for de bloggere, som kan have jobs og holde en nice og spændende blog ved siden af!

I kan stadig følge mig på min Instagram, som jeg vil være 100% aktiv på istedet for – så hvis I synes, det har været cool at læse med her, så kan I stadig have muligheden på Instagram.

Endnu en gang tak for jeres opmærksomhed her på bloggen.

God fredag til jer derude!

Over and out <3

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU SOON BRUXELLES