BAKKEN x 2

TAKE ME BACK

LA

Hello følgere,

Så blev det mandag og jeg fik den bedste gave i weekenden, nemlig en tur til USA af Nikolaj.
Jeg fik gaven, fordi jeg bliver udlært til næste sommer, og han ville have jeg skulle nå at kunne spare penge op, så derfor ville han allerede sige det til mig nu.
I’m soooo excited!

 Jeg elsker at rejse, ligesom I sikkert også gør, og derfor har jeg lavet et opslag om min tur til L.A. og Las Vegas, nu når jeg fik denne overraskelse i weekenden.
Min veninde boede i L.A. for nogle år siden, og spurgte, om jeg ikke ville komme og besøge hende – og hvem siger nej til det!? Jeg var afsted i 3 uger henover både jul og nytår, hvor vi holdte jul i L.A. og nytår i Las Vegas – hvilket klart kan anbefales! USA er det fedeste land, og jeg har efterhånden været der et par gange nu. Til sommer går turen jo så igen til USA – og denne gang står den endnu en gang på Californien, men også Florida, som jeg ikke har set før.

_______________

Ting jeg vil anbefalde, man skal opleve i Californien:

Universal Studios
(SÅ sjovt!)

 Camarillo Premium Outlet 
(Outlettet ligger ca. 2 timer fra L.A. og anbefales kun, hvis man er klar på at bruge nogle seriøse penge!)

Skydning i Downtown L.A.
(At stå med en rigtig pistol i hånden er altså lidt voldsomt i starten! – men en spændende udfordring.)

Beverly Hills & Rodeo Drive på 1. klasse
(A must see!)

Venice Beach
(Endnu et must see! – der sker altid nogle crazy ting)

The Westin Bonaventure Restaurant i Downtown L.A.
(En restaurant der drejer rundt på 35. etage, super sjov oplevelse)

Beverly Hills 90210 Tour
(Jeg elsker 90210, og har set serien lige siden, jeg var helt lille. Min veninde havde derfor fundet adresserne på nogle af lokationerne fra serien. Blandt andet The Walsh House & Dylan’s House (som seriøst kun ligger 100 m. fra hinanden – virkelig mærkeligt!) Ingen af husene ligger i Beverly Hills, hvilket også er lidt mærkeligt! Fx så vi også The Beach House, som ligger ned til vandet i et område, som hedder Hermosa. Men det var sjovt at se de huse, som man bare har set 100 gange i fjernsynet!)

Og sidst men ikke mindst:

San Francisco, CA
(Kunne lave et helt indlæg om denne by. 100% en by der skal besøges!!)

_______________

Dejlig mandag til jer <3

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAKKEN x 2