shylaja

Mit navn er Kristine Shylaja Mollerup og jeg er en 27-årig dansk/indisk pige, som er adopteret, hvor jeg kom til Danmark som 1-årig.
Jeg er opvokset i Storkøbenhavn i byen Bagsværd. Derudover er jeg en ganske almindelig pige, som hverken har været med i TV, kan synge eller andet, som man kan blive kendt på.

Jeg har en lille udfordring, og det er at jeg er ordblind!
Det er noget, jeg går og kæmper med hver eneste dag i min hverdag, og det har til tider været rigtig hårdt, – men jeg giver ikke op! Dette er blandt andet en af grundene til, at jeg hopper ud i at starte min egen blog, så det måske kan være med til at styrke mine faglige kompetencer.

Jeg ved godt, at I måske tænker: “Er der nok bloggere i dagens Danmark?”, – men ikke desto mindre holder det mig ikke tilbage for at lave min egen personlig blog.
Mit mål med bloggen er at give mine læsere et indblik i mit lille univers. Det kan omhandle alt fra mode, kærlighed og hvad der ellers kommer til at ske i min hverdag. Jeg har altid haft en passion for mode, og tænkte at det var på tide at komme ud med den interesse!
Derudover synes jeg, at det er sjovt at tage billeder og redigere dem flotte og lækre at se på.

Jeg håber, I vil kunne lide den, kære følgere.
(Modtager gerne ris & ros eller forslag til bloggen.)

________________

signatur