MY IDOL

SEE YOU SOON BRUXELLES

12576200_10153415602660975_1545130919_n

Hello Girls,

Så er der kun 2 dage til, at Kat og jeg rejser til Bruxelles. Ihhh hvor jeg glæder mig! Vi skal bare på en ren tøsetur, for det trænger vi nemlig begge to til!

Vi rejser søndag kl. 18.10, også er vi dernede ved en 20-tiden. Vi skal bo på Hotel Bedford, som ligger ret centralt. Vi har aldrig været i Bruxelles før, så det bliver super spændende at opleve en ny by. Jeg glæder mig til shopping, god mad, drinks og til at få indblik i en ny kultur. Vi kommer hjem igen torsdag aften.

Jeg lover, at jeg vil ligge billeder op fra turen, men I kan også tjekke min min Snapchat: tutmollerup eller Instagram _shylaja ud – der vil også komme en masse op der.

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY IDOL