BEAUTIFUL AUTUMN

NÅR MAN FØLER SIG ANDERLEDES

21

Som nævnt før, så er jeg ordblind, og det må jeg ærlig indrømme ikke er sjovt!

Jeg har kæmpet med det hele mit liv! Jeg har gået til skolepsykolog, gået til ekstra danskundervisning fra 1.-9. klasse og gået på privatskole hele mit liv,
men ingenting har hjulpet. Mine forældre var ved at give op, og det var jeg virkelig også selv. Jeg har altid følt mig dum, og troede aldrig jeg ville blive til noget,
– for når man ikke kan læse og skrive, så kan man da heller ikke få et job!?

Mine forældre besluttede sammen med mig, at jeg skulle på efterskole for at komme lidt væk hjemmefra, og for forhåbentlig at kunne få hjælp til at blive god til at læse.

For at gøre min historie kort, så var det det bedste valg mine forældre har taget, og jeg havde de to bedste år i min ungdom.
Jeg blev god til at læse og stave, og jeg gik faktisk fra at få 6 i karakter og op til 8 på den gamle skala. Dét var stort for mig! Efterskolen jeg gik på, var en skole, som var niveauopdelt, og det var dét, der hjalp mig med at komme videre og blive bedre.
Jeg følte mig ikke længere anderledes, og det var den bedste følelse, jeg havde følt længe.

Efter efterskolen havde jeg rigtig svært ved at finde ud af hvilken vej, jeg ville gå. Dette gjorde, at jeg prøvede rigtig mange ting, og desværre også droppede ud af mange forskellige uddannelser. Jeg besluttede mig endelig for at tage en kontoruddannelse med speciale i administration, og jeg sidder nu som elev, og er færdig d. 16. august 2016.  Jeg har en drøm om at blive socialrådgiver, da jeg elsker at arbejde med både kontorarbejde, men også borgerkontakt. Så det er næste mål!

Ordblindhed er noget fanden har skabt, og jeg er stadig meget usikker på mig selv.
Min selvtillid er stadig ikke for høj, for jeg er altid bange for at fejle, og tanken om at folk synes, jeg er dum, den er ikke rar at gå med.

Bloggen her giver mig muligheden for at blive bedre til at stave, ved at skrive om en masse emner, der interesserer mig, og det kan jeg rigtig godt lide. Min bedste veninde hjælper mig med at rette mine fejl, så min tekst ikke er helt umulig at læse.

Puha, Nårh – det var lige en lang og personlig historie, jeg havde brug for at komme ud med.
Jeg ved ikke, om I kan bruge det til noget, men jeg har en god mavefornemmelse over, jeg har skrevet det og fået det ud!

Husk, alle er ikke perfekte <3

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL AUTUMN