FIVE THINGS TO DO IN NOVEMBER

NÅR LYKKE OVERVINDER DET ONDE

For præcis 2 år siden blev min kære far alvorlig syg af kræft. Jeg har aldrig tænkt, at der skulle ske min søde lille far noget så slemt, men det gjorde der
– han blev erklæret syg med kræft i hans højre ben.

Dagene gik og han fik kemo i 6 måneder, hvor han begyndte at tabe sit hår, få meget grimme negle og skulle på wc hele tiden.
Alt det fik han på grund af bivirkninger fra kemoen.

Der gik noget tid, og min far fik endelig den gode nyhed, at han var erklæret rask. Vi var alle glade, men kort efter fik vi den dårlige nyhed, at han ikke længere kunne producere røde blodlegemer, som betyder, at han på ingen måde må blive syg eller være i nærheden af en som kan smitte ham. Og hvis han får feber eller andre sygedomme, så kan han gå hen og dø meget hurtig. Min far må heller aldrig rejse ud fra landets grænser igen, da der ikke er nogen forsikring, som vil dække ham, hvis han bliver syg. I min familie har vi ellers rejst rigtig meget, så det var et stort tab for min far ikke at kunne gøre, hvad han elsker rigtig højt.

Heldigvis er min far nu så rask, at han lever et fint liv uden kemo og hospitalsbesøge hele tiden, men jeg må være ærlig at sige, jeg hele tiden lever i frygten for, at han igen bliver syg, eller at han får så høj feber, at de ikke kan rede ham. Det var min lille historie om at have kræft tæt på livet.

Husk at støtte indsamlingsshowet på TV2 i aften kl. 20.00,
eller på søndag hvor der er indsamles ved jeres hoveddør.

cancer
Husk at lev i nuet! Man ved ikke, hvornår det er for sent <3
God lørdag til jer <3

                                            signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIVE THINGS TO DO IN NOVEMBER