FORPREMIERE

MY CHRISTMAS WISHES

mywish

Stine A armbånd // Louis vuitton kalender // Hermés armbånd // Pels jakke Pellobello //Calvin klein natbukser // Holmegaard vinglas //Royal copenhagen // Kay Bojesen abe //Kiehl’s cream // Coco Chanel perfume // M.A.C pensler

Hello Piger,

Min familie samt nikolajs har efterspurgt en ønskeliste til jul, så nu har jeg endelig fået lavet en, – og synes da lige I skal se, hvad jeg ønsker mig! Måske I kan få et par idéer.

Jeg har altid selv mega svært ved at finde ud af, hvad jeg skal ønske mig, fordi jeg normalt selv køber det, hvis det er noget, jeg gerne vil have. Så nu har jeg lagt min hjerne i blød og fundet et bar ting, jeg ønsker mig.

Hvad har I af juleønsker i år? <3

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORPREMIERE