DREAM BAGS

4 YEAR ANNIVERSARY

4year
Hello følgere,

Som I måske så i går på Instagram, så havde Nikolaj og jeg 4-års dag. Sikke dog tiden flyver afsted på den gode måde! Vi havde aftalt ikke at give hinanden gaver, for nu fik jeg jo en kæmpe stor gave forleden, og så har jeg også fødselsdag om 3 uger. I stedet tog vi på Hereford i Tivoli og spiste. Mums, det er lækkert mad, de har!

Derefter tog vi hjem og så vores yndlings serie, Grimm. Den skal I bare se!

_______________

Nu er det eeendelig fredag, og jeg skal ud og sejle i min venindes båd med en masse veninder.
Vi skal hygge og sejle rundt i Københavns kanaler, drikke vin, spise Tapas og høre høj musik! Læks fredag!

_______________

Hvad skal I lave i Jeres weekend?

God weekend der ude <3

signatur

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAM BAGS